COPYRIGHT@Semua benda yang ada dalam bLog ini adalah hak milik AZTIQAH
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

ThE pEnGIkiUTS

Dah laWAT tINggaL lINK okEYH?? :)

WELc0mE tO mY bLoG..daH LawaT tue JanGan LupA ROgER2 n TiNgGaL LInk OkeyH...n jgn lupa FOLLOW AZTIQAH...nnt tiqah follow blik k...thanx :)

Click untuk benda menarik :)

Wednesday, February 16, 2011

Contest JaLan-jAlAN di JOnKer WAlk





Holla contest lgik
contest KaLI NIe MMg lAin Sgt sbb mlBtkn Acc fB
So SpA2 YG AD Fb Ja BleYH JOin


CliCK BAnNER Ats Nie UTk JOin

Cara-cara untuk menyertai contest ini mudah saja :

1. Pilih satu gambar yang paling korang suka dan satu gambar yang paling tak suka dalam post Jalan-jalan di Jonker Walk

2. Nyatakan kenapa korang memilih gambar tersebut, 1 gambar minimum 1 alasan.

3. Ada dua pilihan untuk berbuat demikian, entry baru di blog / upload gambar itu ke facebook.(jangan lupa link kan ke blog ini)

4. Setiap penyertaan mestilah ada gambar yang dicopy dari post tersebut.:-)

5. Postkan link penyertaan korang ke facebook page Wan's Blog. Dan juga page ini.

6. Sebelum tu sila like page itu : wan's blog.


*Pemenang akan dinilai melalui alasan yang kreatif dan membina, juga puji-pujian , dan juga memenuhi syarat-syarat diatas.

*Due date : 2 MAC 2011.
1-aku DiSLikE gMBq GajAH nGN nAGa tuE
Sbb gmbQ TUe XdK MoTIf YG jElAS

2-aKu SUKA gMBq kUcINg TUe sBb kuCIng tuE coMey Sgt..
n dIA SEolAh2 mCM tgH fIKir
ttg nSB kHdpn DIa bilA xDk Org NK BELa diA NNT

Sy NK Tag DkT:









5 contengan:

mesmerising_wan said...

tengah menimbang2

aida4eva said...

gud luckkk :)

KaTak PiNk said...

wan:pkai kilo ka kati
aida:: thanx beb

nuralynZAKREE said...

gudluck ya..
im folo u now..

KaTak PiNk said...

@nuralyn thanx ya